Recent comments

Friss Hírek

Moggi: Higuaín nem tudja pótolni Cavanit

A korábbi Juventus és Napoli sportigazgató, Luciano Moggi ismét hallatta hangját, ezúttal a Napoli új igazolását, Gonzalo Higuaint kommentálta annak fényében, hogy Edinson Cavani távozott a déliektől. 


Szerinte az argentin nem fogja tudni pótolni az uruguayit.

Az Öregy Hölgy és a nápolyi csapat kapcsolata az utóbbi időben meglehetősen viharos és mindkét oldal elég keményen bánik a szavakkal. Ebbe a szópárbajba kapcsolódott be a napokban Diego Maradona, aki a torinóiak új szerzeményét, Carlos Tévezt kritizálta.

Nem kellett sokat várni, a vitába Moggi is csatlakozott és a Kékekhez szerződő Higuaínnak szúrt oda, mondván: 

"Higuaín remek játékos, de a Napoli így sem fogja megnyerni a bajnokságot és nem idézi fel a régen megnyert Scudettojuk emlékét, mivel az argentin támadó nem tudja szállítani azt a mennyiségű gólt, amit Cavani termelt."

"Ha erősödni szerettek volna, akkor nem Higuaínra kellett volna költeniük a pénzüket. Ő minden tekintetben rosszabb futballista, mint Cavani."

Luciano szerint az ideális választás Zlatan Ibrahimović lett volna a nápolyiak számára.


"Az egyetlen játékos, aki különbséget jelenthet a két csapat között, Zlatan Ibrahimović lett volna." - szögezte le a korábbi sportigazgató.


Moggi végül kitért a Napoli többi szerzeményére is (Dries Mertens, Jose Callejon, Pepe Reina, Raul Albiol) és itt sem bánt enyhén a szavakkal.


"Semmivel nem lesznek jobbak, mint az előző szezonban." - zárta mondandóját a korábbi sportigazgató.

forrás: juventuz.blog.hu