Recent comments

Friss Hírek

Constant: Jól szeretnénk kezdeni a bajnokságot

Kevin Constant, a Milan francia balhátvédje reméli, hogy a következő szezont sokkal jobban fogják kezdeni mint az előzőt.


Constant tavaly nyáron Muntari sérülése miatt érkezett a csapathoz kölcsönben. 

A francia nagyszerű idényt futott és eredeti posztja ugyan bal oldali középpályás volt, de Massimiliano Allegri balszélső védőként játszattatta, ahol végül kiváló teljesítményt nyújtott és több mint 30 mérkőzésen lépett pályára.

Igazából még riválisa sem volt a balszélső védő posztra, ám a jelenlegi helyzet szerint úgy tűnik, Mattia De Sciglio is esélyes a poszt megszerzésére.

“Megkezdtük a felkészülést. Az első napokban erőnléti gyakorlatokat végeztünk, jelenleg pedig kemény edzéseken veszünk részt, hogy készen álljunk a bajnokság rajtjához és a Bajnokok Ligája selejtezőjéhez” – mondta Constant.

“A következő szezont szeretnénk jobban kezdeni, mint az előzőt és a nyitó mérkőzés már élesben fog zajlani. Az előző szezon eleje teljesen más volt, több klasszis és meghatározó játékos távozott és fiatal játékosok érkeztek, így nem volt egyszerű gyorsan összerakni a csapatot egy ilyen rangos klubnál. A posztokért való versenyzés, rivalizálás a futballisták között fontos, mert így a játékosok mindent beleadnak az edzéseken, hogy bebizonyítsák, jobb formában vannak társaiknál. 

Cristante? Nagyon hasonlít a stílusa Montolivóéhoz, ha így folytatja akkor fényes jövő áll előtte. 

De Jong? Ő a legfontosabb visszatérő. Nagyszerű játékos, egy igazi bajnok. A tavalyi sérülése nagy csapás volt a csapat számára” – fejezte be Constant.

Constant játékjoga jelenleg közös tulajdonban van a Milan és a Genoa között.

forrás: acmilan.hu