Recent comments

Friss Hírek

Zanetti: Győzelmi kódokat hord DNS-ében az Inter



Egészen különleges magyarázattal szolgált Javier Zanetti, az Internazionale argentin védője, amikor arról kérdezték, vajon minek tudható be hogy a milánói csapat állja a sarat az éllovas Juventusszal vívott harcban.

Amikor a veterán labdarúgót arról faggatták, minek tulajdonítja azt, hogy tavaly például szenzációt okozva megverték a Napolit olasz bajnoki találkozón 2-1-re, és a legutóbbi fordulóban is nyertek, az argentin ezzel a magyarázattal szolgált:

- Mert az Inter a DNA-jában hordja a győzelem kódjait. Ezen azt értem, hogy a mai kék-fekete-labdarúgók a győzelem tudományát ott hordják a sejtjeikben. Mielőtt pályára lépünk, látom a társaim szemében a tüzet, és ilyenkor magam is megnyugszom. 


Az SSC Napoli legyőzése egy sorsdöntő lépés volt afelé, hogy továbbra is versenyben maradhattunk az olasz bajnoki címért a Juventusszal. Igaz, a nápolyiak olyan típusú labdarúgók, akik az utolsó pillanatig nem adják fel, tehát felkészülhetünk arra, hogy tavasszal ők lesznek a legnagyobb kihívóink. Egy példátlanul szoros hármas versenyfutás alakult ki, amelyikben a címvédő Juventus csakúgy célba érhet, mint mi, de – ismétlem -, az SSC Napoli is jó eséllyel bír az első hely megszerzésére.

A dél-amerikai játékos azonban úgy véli, a milánói labdarúgókba szorult a legtöbb fanatizmus.

- És ezt klubvezetőinktől, így például Massimo Miratti elnöktől is kölcsönözzük, mert ők aztán igazán bíznak a pazar folytatásban, az önbizalmuk pedig bennünket is motivál, mert igencsak ragadós.



Futballista.hu