Recent comments

Friss Hírek

Vucsinics: A Juvénál nincs primadonna


Az Olasz Kupa negyeddöntőjét a hosszabbításban eldöntő Mirko Vucsinics társait méltatta.

A montenegrói támadó csereként állt be, és az előző szezonhoz hasonlóan ezúttal is továbbjutás érő gólt szerzett a piros-feketék ellen. Akkor az elődöntőben Milánóban 2–1-re nyert a Juventus, majd a visszavágó rendes játékideje 2–1-es Milan-vezetéssel ért véget, a hosszabbításban pedig érkezett Vucsinics, és a 96. percben eldöntötte a továbbjutást.

„Ez a mi szellemiségünk, ez teszi a csapatot különlegessé – mondta Vucsinics. – Itt mindenki belead mindent az első pillanattól kezdve az utolsóig, és kisegíti társait. A Juventusnál nincsenek primadonnák.”


„A Milan sosem könnyű ellenfél, nem volt egyszerű győzelem. Sikerrel vettük az akadályt, így továbbra is minden sorozatban állunk.”


Vucsinics erőnléti problémák miatt csak a kispadon kezdte a mérkőzést, saját elmondása szerint még mindig nem tökéletes az állapota.


„Még mindig nem vagyok csúcsformában, a bokám nem jött teljesen rendbe. Ugyanakkor az erőnlétem egyre jobb, és jól ment a Milan ellen is, még ha a kilencven percet nem bírnám.


Szeretnék köszönetet mondani az orvosi stábnak, amely nagyszerű munkát végez a felépülésemnél” – tette hozzá a montenegrói támadó.


NSO.hu