Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend



Palermo-Lazio, szombat 18.00
A két csapat tabellán elfoglalt helyezése alapján – a Lazio a második, a Palermo tizenkilencedik – óriási meglepetés lenne, ha a hazaiak egyáltalán pontot szereznének. A Lazio a legutóbbi négy mérkőzését kivétel nélkül megnyerte, ezzel a Juventus legfőbb üldözőjévé lépett elő, míg a Palermo emberemlékezet óta nem nyert a bajnokságban.

Juventus-Udinese, szombat 20.30
A nagy Zebrák, vagyis a Juventus, a kis Zebrákat, az Udinesét fogadják, amely Antonio Di Natale vezetésével az elmúlt hetekben bombaformában futballozik, és egyre feljebb kúszik a tabellán. A veterán csatár, akit eddig hiába ostromolt a Fiorentina, legutóbbi két fellépésén nem kevesebb, mint négy gólt szerzett, így a torinóiak joggal aggódhatnak kapujuk érintetlensége miatt.

Fiorentina-Napoli, vasárnap, 12.30
Léderer Ákos legendás mondása, a "jó ebédhez, jó focit" vasárnapra aktuális, hiszen a játéknap első, fél egykor kezdődő mérkőzésén az ősz meglepetéscsapata, a Fiorentina az Edinson Cavani vezérelte Napolit fogadja. A kikötővárosiak a mínusz két pont ellenére is dobogós helyen állnak, ráadásul zsinórban három mérkőzésüket is megnyerték, míg a firenzei alakulat 2013-ban még nem szerzett pontot.

AC Milan-Bologna, vasárnap, 15:00
A hetedik Milan a 14. Bolognát fogadja, talán most már leírhatjuk, hogy a hazaiak a találkozó esélyesei, az oddsok szerint is. El Shaarawyék egy esetleges győzelemmel feljebb léphetnének a tabellán, ez a Bolognára is vonatkozik.

AS Roma-Internazionale, vasárnap, 20:30
Azt mondják, a bosszú hidegen tálalva a legjobb. A tálalásról most Stramaccioni legénysége gondoskodhat. Van miért visszavágnia az Internek a fővárosban, hiszen Tottiék az ősszel pazar játékkal nyertek Milánóban.


forrás: sportklubtv.hu