Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi menetrend


Bologna-Chievo, szombat, 18:00, ÉLŐ
A Bologna úgy kezdte az új esztendőt, ahogy az óévet zárta: vereséggel a Serie A-ban. Alberto Gilardinóék szombaton visszatérnének a helyes útra, ám nem lesz könnyű dolguk, hiszen a középmezőnyben tanyázó, meglepetésre bármikor képes Chievót fogadják, amely augusztusban 2-0-ra győzött hazai pályán a piros-kékek ellen.

Inter-Pescara, szombat, 20:30, ÉLŐ
A két csapat múltja alapján országos egyesnek titulálnák a mérkőzést, ám a pillanatnyi forma alapján a kiesőzónából elmozdult Pescara győzelmi esélyekkel lép pályára a hullámvölgyben lévő fekete-kékek otthonában. Andrea Stramaccioni csapata viszont nem engedhet meg magának még egy botlást, mert újabb pontvesztés esetén könnyen kikerülhet az első ötből.

Torino-Siena, vasárnap, 12.30, ÉLŐ
A sereghajtó Siena számára ideje lenne elkezdeni a pontgyűjtést, mert ha nem teszi, jövőre már csak a másodosztályban szerepelhet. A toszkán együttes számára viszont rossz hír, hogy egyfelől idegenben lép pályára, másfelől pedig az újonc Torino utolsó három bajnokiján nem talált legyőzőre.

Parma-Juventus, vasárnap, 15.00, ÉLŐ
Ez az a mérkőzés, amely Amauri és Sebastian Giovinco számára több mint egy szimpla bajnoki. A két olasz ugyanis korábbi klubja ellen szerepel, bár elsősorban a Parma brazil származású támadóját fűtheti a bizonyítási vágy, aki anno, dicstelen körülmények között távozott a Zebráktól.

Udinese-Fiorentina, vasárnap 17.00, felvételről
A bombaformában lévő Udinese tovább folytathatja felemelkedését a tabellán, feltéve, ha hazai pályán sikerül legyőzni az idény meglepetéscsapatát, a Fiorentinát. A két gárda találkozója két csatárklasszis különcsatája is lesz egyben, hiszen a hazaiaknál Antonio Di Natalétól, míg a vendégeknél Luca Tonitól várják a gólokat.

Sampdoria-Milan, vasárnap, 20.45, ÉLŐ
A 90-es évek végén még rangadó volt, mára sima bajnokivá szelídült a két csapat találkozója. A Sampdoria a múlt hét folyamán egy négymérkőzéses nyeretlenségi sorozatra tett pontot, miközben a Milan csak nagy nehezen gyűrte le a sereghajtó Sienát. Az viszont mindenképpen a piros-feketék mellett szól, hogy utolsó öt bajnokijukból négyszer győztesen hagyták el a pályát.


Sportklubtv.hu