Recent comments

Friss Hírek

Sneijder: Boldog vagyok és büszke



Már szeptember óta azt találgatták, hogy hova igazol télen Wesley Sneijder, az Internazionale középpályása. A kérdés eldőlt, a holland irányító Törökországban folytatja.

Sérülése után már nem sikerült visszaverekednie magát az Internazionale kezdő csapatába Sneijdert, aki az egész őszt a cserepadon, vagy még ott sem töltötte.


Nem is csoda hát, hogy úgy döntött elhagyja Milánót. Sokan keresték kegyeit, ő pedig végül a török Galatasarayt választotta, és elmondása szerint eddig nem bánta meg ezt. “Fantasztikus fogadtatásban volt részem. Szeretnék köszönetet nyilvánítani a Galata drukkereinek ezért. Boldog vagyok és büszke, amiért itt lehetek” – idézi Sneijdert a goal.com.

Természetesen a csapat trénere, Fatih Terim is megszólalt az új igazolással kapcsolatban. “Fontos játékos, akinek lenyűgöző a karrierje. Remélem hamar befogadják majd a csapattársai és hozzájárul majd a sikereinkhez. A mai napon részt vesz majd az első edzésén is” – árulta el Terim mester.

A VB-ezüstérmes és BL-győztes futballista tehát Törökországban folytatja, és nagyban hozzájárulhat a Galatasaray következő bajnoki címéhez, mely ugyan vezeti a tabellát, de csak két pont az előnye a városi rivális Besiktassal szemben.

forrás: Futballista.hu