Recent comments

Friss Hírek

Sampdoria: Hosszabbításáról tárgyalnak Icardival

A 19 éves tehetség iránt hirtelen megnőtt az érdeklődés, miután a Sampdoria az ő duplájával győzte le idegenben a Juventust. Felmerült a Roma és az Inter neve is, de a klubja nem akarja eladni, hanem a szerződése hosszabbításáról tárgyalnak a fizetése megduplázását kérő játékossal.



Az Il Secolo XIX szerint Icardi jelenleg évi 200 ezer eurót keres, és kontraktusa 2015 júniusáig köti a Samphoz. A klub 2017 nyaráig szóló szerződést, és 300 ezer eurós fizetést ajánlott neki, ő azonban keveselli az összeget, és 400 ezer eurót szeretne.

Az Argentínában született, de olasz-argentin kettős állampolgárságú játékos (aki az Argentin U20-as válogatottban már szerepelt egy alkalommal) nem akárhonnan érkezett: Barcelona-nevelés, a katalán klub adta őt kölcsön a Sampdoriának 2011 telén.

A Primaverában pedig megfelelt az elvárásoknak, ugyanis még azon a nyáron ki is vásárolták, 300 ezer euróért. Értéke jelenleg 400 ezer, de ez nyilvánvalóan sokáig fog még növekedni.

A szezon elején Ferrara még csak csereként számított a fiatal tehetségre, de szépen fokozatosan kiküzdötte helyét a kezdőben. 

A 13. forduló óta mindig a kezdőtizenegy tagja volt, ezen az edzőváltás sem változtatott (a Catania elleni vereség után érkezett Delio Rossi, de ő is bízik Icardiban).

Jelenleg 3 góllal és 3 gólpasszal büszkélkedhet.


azzurri.co.hu