Recent comments

Friss Hírek

Sampdoria: Kapusgondjaik lehetnek





A Sampdoria ugyan nem a kiesőhelyen töltötte a téli szünetet, de még sem nyugodthatnak meg a klubnál: zsinórban három vereséggel búcsúztak az őszi szezontól, hétvégén pedig a címvédő Juventus otthonában lépnek pályára - és lehet, hogy csak egyetlen kapussal a keretükben.

A genovai csapat keretében négy kapus található: ám jelenleg mindössze egyre számíthatnak majd a Juventus ellen. Az első számú hálóőr, Sergio Romero térdsérüléssel bajlódik, míg Angelo Da Costa könyökproblémákkal bajlódik: a keret legfiatalabb kapusa, Wladimiro Falcone pedig az olasz u-18-as válogatottba kapott meghívót, így rá sem számíthatnak a hétvégén.

Mindössze a a 30 éves Tommasso Berni maradt a Samp keretében, mint bevethető kapus. Berni háromszor védte már idén a Samp kapuját, ám egyetlen kapussal, az egyébként sem könnyűnek ígérkező torinói túra nem lesz könnyű, ráadásul könnyen kapus nélkül is maradhat a Sampdoria.

A klubnál felvetődött, hogy visszahívják a válogatottból a fiatal Falconét, ám az olasz szövetségnek jóvá kell még hagynia ezt a kérést.


azzurri.co.hu