Recent comments

Friss Hírek

Roma: Zeman mellőzi a három védős játékot



A Roma kénytelen volt 3 védős felállást alkalmazni a Fiorentina elleni kupameccsen, miután annyi volt az eltiltott és a sérült.

"Szükségmegoldás volt, amit alkalmaznunk kellett. Az első félidőben jól játszottunk, de a másodikban túl nagy nyomás nehezedett ránk."- kezdte Zeman a sajtótájékoztatót.


"Én mindig azt mondtam, azok a csapatok voltak sikeresek a futball történelemben, akik a saját játékukat játszották, mint a Real, a Barca, vagy az Ajax. Szeretném, ha a csapatom megtanulná a saját játékstílusát. A probléma taktikai, egy játékosnak értenie kell, hogy mit és miért csinál. Ez nem történik meg mindig gyorsan."


A Roma vasárnap az Interrel találkozik bajnoki mérkőzésen, majd szerdán már kupameccset játszik a két csapat, így ez a két találkozó komoly hatással lehet a csapat szezonjára.

"Döntő meccsek lesznek-e? Minden héten ezt kérdezik tőlünk. 18 forduló még hátra van, és ezeket mérkőzésről mérkőzésre kell megközelíteni."

A Roma ősszel Milánóban 3:1-re nyert az Inter vendégeként.

"Két góllal nyertünk akkor, de nem az volt a legjobb teljesítményünk. Reméljük, hogy este jobban fogunk játszani."

A keretben ott van Totti és Pjanic is, bár előbbi kisebb sérüléssel bajlódik, a bosnyák játékos pedig influenzás volt. A keret tagja az a Marquinho is, akit a szerdai meccsre büntetésből nem nevezett Zeman.

"Jelöltem Marquinhót is, így szerintem világos az ő helyzete. Ha a srác a rendelkezésemre áll, akkor nincs probléma."

A kupameccs visszavágóját áprilisra tolták, miután ütközött volna a Cagliari elleni bajnokival.

"Ez csak kedvez nekünk, hiszen áprilisban a pálya és az időjárás is csak jobb lehet egy szórakoztató mérkőzéshez." 





forrás: asroma.hu