Recent comments

Friss Hírek

Roma: Guardiola a farkasoknál vállalhat új munkát?


Igen meglepő hír látott ma napvilágot: a Barcelonától tavaly távozó Pep Guardiola elképzelhető, hogy az olasz fővárosban, az AS Roma edzőjeként térne vissza a futball világába. Guardiola azt már elárulta,hogy a következő szezonban újra edzősködni fog majd,és a Milannal már össze is boronálták a spanyol mestert, ám a Roma amerikai túrája után szorosabbra fűződhet a viszony Pep és a Roma között.
A kapcsolat onnan eredhet, hogy a Roma általános igazgatójának, Franco Baldininek kiváló a kapcsolata Pep Guardiolával, aki számára nem ismeretlen a Stadio Olimpico közege, hiszen játékos pályafutása alatt megfordult a Roma csapatában is. A hírek szerint a nyáron új időszámítás kezdődne Rómában, Guardiola akkor venné át a Farkasok vezetését Zdenek Zeman jelenlegi edzőtől, ám addig még változhat a fővárosiak kerete is.
Nem kizárt dolog ugyanis, hogy a Genoában kölcsönben szereplő Marco Borriellót visszahívják Romába: de mindössze csak azért, hogy továbbküldjék Torinóba a Juventushoz, a Zebráktól cserébe pedig az elvágyódó Martin Caceres érkezhet a Romába. Bonyolult ügylet, de Olaszországban semmi sem elképzelhetetlen, miként az sem, hogy Baldininek sikerül meggyőznie Guardiolát,és nyártól a Roma edzője lesz.

azzurri.co.hu