Recent comments

Friss Hírek

Rocchi: A tegnapi volt az utolsó edzésem a Laziónál!



A sajtó kamerái előtt búcsúzott klubjától Tommaso Rocchi, a Lazio ikonja 8 év után hagyja maga mögött szeretett klubját. A csatár útjai északra vezetnek, a 35 éves labdarúgó az Inter színeiben folytatja pályafutását.

"Igen, ez volt az utolsó edzésem Formellóban.

Bár még néhány részlet tisztázásra szorul a két klub között, kijelenthetjük, hogy minden fontosabb kérdés eldőlt." - összegzett a támadó, majd távoli jövőjén is elmerengett.

"Hogy egyszer visszatérek-e még?

Remélem, hogy az élet úgy hozza."

Rocchi 2004-ben igazolt az olasz fővárosba, az Empoli csapatát maga mögött hagyva. Harcossága és rendkívüli gólérzékenysége révén hamar a Lazio szurkolók egyik kedvencévé vált. 105 hivatalos találatig jutott a Biancoceleste mezében, 2009-ben Olasz Kupát és Olasz Szuperkupát is nyerve klubjával. Az évek során emlékezetes párost alkotott mind Paolo Di Canio, mind pedig Goran Pandev oldalán.

Az utóbbi időszakban mellőzötté vált klasszis az Internél sem számíthat főszerepre, Diego Milito tehermentesítésére érkezik a fekete-kékekhez

Rutinja azonban igazi kincs lehet a milánóiaknak, Stramaccioni extra opciókkal színesítheti tárházát és megszerzése a klubkasszát sem terheli meg különösebben.


azzurri.co.hu