Recent comments

Friss Hírek

Parma: Donadoni nem megy a Milanhoz


Hónapok óta téma az olasz sajtóban a Milan - talán nem is létező - edzőkérdése. A szezont gyengén kezdő Rossoneri számára valószínűleg kupa nélkül zárul majd az év annak ellenére, hogy az utóbbi időben folyamatosan javuló formát mutatnak és az eredményeik is javulnak. A csapattal számtalan edzőt szóba hoztak Gurdiolától kezdve Montellán át Donadoniig, de a vezetőség mindig kitartott Allegri mellett.


Az eredmények javulásával érthető módon megszilárdult Allegri pozíciója is. Az egykor a Cagliarit irányító tréner távozása most már a nagy meglepetés kategóriába tartozna, főleg azok után, hogy a jelenleg legkomolyabb helyettesnek tűnő Roberto Donadoni érkezését mindkét fél cáfolta.

Tomasso Ghirardi, a Parma főnöke elmondta, hogy a néhány éve az olasz válogatottat is irányító Donadoni biztosan a Parmát fogja irányítani a 2013/2014-es szezonban is.

"Örömmel tölt el minket a tudat, hogy az edzőnket, Donadonit egy olyan nagy klubbal hozták hírbe, mint az AC Milan, de biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban is a mi csapatunkat fogja segíteni." - jegyezte meg az elnök úr pénteken.

Donadoni korábban a Livornot és a Napolit is irányította, jelenlegi állomáshelyére 2012 januárjában érkezett, szerződése 2015-ben jár le.


forrás: azzurri.co.hu