Recent comments

Friss Hírek

Palermo: Újabb jól csengő névvel erősíthetnek



Több olasz sportportál értesülései szerint a Roma középpályása, Marquinho januártól a Palermo színeiben folytatja pályafutását. A brazil játékossal csak csereként számolt az idény eddigi felében a Giallorossi mestere, Szicíliában azonban kulcsszerepet szánnak a 26 éves dél-amerikainak.

A sajtót körbejárt információk alapján a labdarúgó az idény végéig kölcsönbe kerülhet a Rosanerihez.

Marquinho a második nagyobb igazolása lehet Zamparini klubjának Aronica megszerzését követően. A támadó középpályás Palermóba csábítását állítólag leginkább a csapat trénere, Gian Piero Gasperini szorgalmazta, a tréner komoly lehetőséget lát kiszemeltje játékában.

Kisebb akadályt még Zeman gördíthet a transzfer elé, a cseh tréner ugyanis bár alapemberként nem számol a labdarúgóval, de csereként épített játékára, melyről nem is szívesen tenne le a szezon hátralévő felében sem. Sabatini azonban úgy tűnik sikeresen érvelt a 65 éves edzőnél, a szakember végül beadhatja derekát, áldását adva az üzletre.

A déliekre alaposan ráfér az erősítés eddigi csalódást keltő teljesítményük alapján, Miccoliék 18 fordulót követően mindössze a még kiesést jelentő 18. helyet foglalják el a Serie A tabelláján.


azzurri.co.hu