Recent comments

Friss Hírek

Palermo: Közel állnak Baros megszerzéséhez




A szicíliai klub komoly erősítéseket tervez végrehajtani a téli átigazolási szezonban, például megszerezték már a védelembe Salvatore Aronicát, valamint a szélre Andrea Dossenát. Ennek a folyamatnak lehet a következő lépése az egykori Eb-gólkirály Milan Baros megszerzése.

Nem csak a védelem, a támadósor is megerősítésre szorul, ugyanis Abel Hernandez az egész szezonra kidőlt, egy térdszalag-sérülés miatt.

Már folynak a tárgyalások Baros jelenlegi klubjával, a Galatasarayjal, sőt, állítólag napok kérdése, és az üzlet létre is jön. Ezzel nagyon jól is járhat a Palermo, a támadó rutinja aranyat érhet. 



Ugyanakkor egyáltalán nem biztos hogy jó vétel lesz, ugyanis Baros bár egykor klasszis támadó volt, sok klubban és bajnokságban megfordult már, kevés helyen hagyott nyomot maga után.

A cseh válogatottal Baros 2004-ben az Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett, és a torna gólkirály lett. A következő évben a Liverpoollal megnyerte a Bajnokok Ligáját, a híres-nevezetes isztambuli döntőben 3-0-ról felállva a Milan ellen. Akkor volt karrierje csúcspontján, azóta megfordult Az Aston Villában, a Lyonban, és a Portsmouthban is. 

Jelenleg a török bajnokságban tölti napjait, a tavalyi szezonban 23 mérkőzésen 8 gólt szerzett, idén viszont egyszer sem lépett pályára. A Palermo új kihívás lehet neki, és ha tényleg létrejön az üzlet, nagyon kíváncsiak leszünk, mit tud nyújtani a számára új olasz bajnokságban.

azzurri.co.hu