Recent comments

Friss Hírek

Palacio és Guarín góljával nyert az Inter



Féltették kedvenceiket az interesek az Internazionale–Pescara bajnoki előtt, a kiscsapat ugyanis jó formában érkezett Milánóba, a hazaiak pedig legutóbbi nyolc mérkőzésükből csak kettőt nyertek meg. 

Nos, a Handanovic – Silvestre, Cambiasso, Chivu – Jonathan, J. Zanetti, Benassi, Á. Pereira – Guarín – Palacio, Cassano összeállításban kiálló Interé volt az első helyzet, amelyet Javier Zanetti és Antonio Cassano hozott össze Rodrigo Palaciónak, aki nem tudta a labdát átemelni a kifutó kapus fölött.

A következő ziccer előtti utolsó passz is Cassanóé volt, de Álvaro Pereira a másik ötössarkon, a bal oldalin, egyszerűen eltörte a remek labdát.

A kettő között az 1994-es születésű debütáns, az egyáltalán nem lámpalázas Marco Benassi is veszélyeztetett egy szép lövéssel, de a jég a 30. percben tört meg: Zanetti ívelt fel Cassanónak, aki sarokkal indította (a levegőbe felugorva!) Rodrigo Palaciót, aki 15 méterről kilőtte a bal alsót.

Megnyugtatta a gól a milánóiakat, akik továbbra is nyomás alatt tartották ellenfelüket, majd a szünet után nem sokkal tulajdonképpen el is dőlt a mérkőzés, amikor Palacio szolgálta ki ügyesen Fredy Guarínt, aki közelről nem hibázott.

A remekül játszó Zanetti, Cassano kettős a kissé megrendült pescarai védelem asszisztálása mellett előbb Palacióval, aztán Guarínnal rúgatott kis híján gólt, majd a 67. percben Cassano helyett pályára léphetett a téli igazolás Tommaso Rocchi. Aki góllal mutatkozhatott volna be közönségének, de a pescarai védő, Marco Capuano második nagy mentését is felvillantotta a mérkőzésen.

Az utolsó fél órára a vendégek is felbátorodtak, de szépíteni nem tudtak – mint ahogyan az Inter sem szerzett újabb gólt.

Megérdemelten és magabiztosan tartotta otthon az Inter a három pontot.


Internazionale–Pescara 2–0 (Palacio 30., Guarín 54.)


NSO.hu