Recent comments

Friss Hírek

Moratti: Új igazolásokra van szükségünk


Az Inter elnöke Massimo Moratti elismerte, hogy januárban igazolásokra lesz szüksége a klubnak, de hozzátette nem fognak sokat költeni. 

Az Inter igazgatói Marco Branca és Piero Ausilio egy közel 90 perces találkozón vett ma részt Morattival; az ott elhangzottakról kérdezték az újságírók a klub első emberét:

„Szóba került a tegnapi Udinese elleni vereség, de a fövőről is beszéltünk.” mondta Moratti „Változásokra lesz szükség. De addig is bízzunk benne, hogy minél hamarabb vissza tudnak térni a sérültjeink és eltiltottjaink.”

A Nerazzurrival januárban kapcsolatba hozták már az Atalanta szélsőjét Ezequiel Schelottot, Chievo kapusát Stefano Sorrentinot és a Catania játékmesterét Francesco Lodit.

„Ők mind nagyszerű játékosok. Azonban az idő nem alkalmas a nagy költekezésekre.”

Úgy tűnt, hogy magára talált az Inter, miután novemberben megverték a címvédő Juventus, de azóta mindössze nyolc pontot gyűjtöttek az olasz bajnokságban.


„Egy ideig jól álltunk.” mondta Moratti, amikor a vasárnapi 3-0-s vereségről kérdezték „De aztán valami nagyon elromlott.”

„Hogy most ugyanannyi ponttal áll az Inter, mint tavaly Claudio Ranierivel. Igaz, viszont, most sokkal kiegyensúlyozottabb a bajnokság.”


olaszfoci.hu