Recent comments

Friss Hírek

Milan: Közeledtek az álláspontok Balotelli ügyében


A Milan vezetősége továbbra is szeretné leigazolni a Manchester City olasz támadóját, Mario Balotellit, akinek közel 25 millió eurós kivásárlási árát Alexandre Pato és Robinho eladásából finanszíroznák. 


Mario Balotelli éppen távozóban van. A Milan  várhatólag januárban megkezdi a tárgyalásokat. A Manchester City vezetősége 20 millió fontban, mintegyl25 millió euróban határozta meg a kivásárlási árát.

A  Goal.com idéz egy nyilatkozatot a City háza tájáról: “Balotelli jelenleg abban a szituációban van, ahol a játékos és a klub is egyaránt hajlik az átigazolásra, amelyet a lehető legrövidebb időn belül szeretnének véglegesíteni. Mario azt mondta ügynökének, készen áll elhagyni Manchestert, és jelenleg ajánlatot vár Olaszországból.”

A Gazzetta szerint a City tulajdonosa meggondolta magát és eladja Balotellit, Az olasz lap szerint az angol csapat kölcsön+kötelező vásárlási opciót is elfogad Marióért. 

Balotelli legutóbb december 9-én lépett pályára a Manchester United elleni rangadón, amelyen 3-2-re kikapott csapata. Állítólag Balotelli szívesen visszatérne Olaszországba, és hajlandó lenne belemenni a fizetéscsökkentésbe is. 

Az olasz támadó jelenleg 110 ezer fontot keres hetente. A milannews.it viszont továbbra is azt írja, hogy a januári mercatón Didier Drogba áll a Milan kívánságlistájának élén.


acmilan.hu