Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Llorente si, Cavani no!


Tovább folytatódik a Juventus csatárhajszája, ám egyre világosabbá válik, hogy a várt támadó bizony nem a januári átigazolási időszak során fog Torinóba érkezni. A Zebrák lehetőségeiről a klub általános igazgatója, Beppe Marotta beszélt. 

Az Öreg Hölgy legfőbb kiszemeltje az Athletic Bilbao kegyvesztett támadója, Fernando Llorente, akinek a baszk csapatnál nyáron lejár a szerződése, így a 27 éves erőcsatár ingyen érkezhet a Juventushoz.

„Abszolút érdeklődünk Llorente iránt. Bizakodó és optimista vagyok az üggyel kapcsolatosan, remélem mindent sikerül összeegyeztetnünk, de ő akkor is csak a nyáron érkezik. Minden lehetőséget fontolóra veszünk, amivel tovább erősíthetnénk a tavaly Scudettót nyerő keretünket.” - kezdte mondandóját Marotta.

„A Napoli támadója, Cavani? Ő elérhetetlen a számunkra, és minden más olasz klub számára is. Cavani aláírását csupán arab vagy orosz tulajdonossal rendelkező klubok képesek megszerezni.” – nyilatkozta a Juventus igazgatója az elmúlt fordulóban a századik Serie A-s találatát szerző Edinson Cavaniról.

Annak ellenére, hogy az olasz bajnoki címvédő keretében egyetlen masszív góltermelő sincs, 21 forduló után 45 rúgott találattal mégis a Bianconeri szerezte a legtöbb gólt az idei szezonban, megelőzve a Romát (44) és a Napolit (41).

forrás: azzurri.co.hu