Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Fred a 48. jelölt a csatársorba



A La Gazzetta dello Sport jelentései szerint a Juventus továbbra is kivár Didier Drogba leigazolása, és Lisandro Lopez kölcsönvétele ügyében, azonban úgy tűnik, szinte lehetetlen célnak bizonyul a megszerzésük.

Az utolsó napokban így az Athletic Bilbao csatárának, Fernando Llorentének leigazolása érdekében is tesznek néhány végső próbálkozást Giuseppe Marottáék, viszont most szem elé került egy új opció, egy brazil játékos.

Az új jelölt Fred, a Lyon egykori csatára, aki bajnok lett a Fluminense színeiben Brazíliában. A futballista magas költségei viszont az ő esetében is megnehezíthetik a leigazolását.

A FIFA ügynőkként tevékenykedő, Gianfranco Cicchetti az IlSussidiario.net-nek beszélt a 29 éves játékos helyzetéről:

„Technikailag, és taktikailag Fred Juve szintű játékos. És nem mellékesen ismeri a Bajnokok Ligáját, a Lyon színeiben több évet lehúzott Európában, viszont nem hiszem, hogy 29 évesen vissza akar térni a kontinensre.

Brazíliában jól keres a Fluminensénél, amelynek fontos játékosává vált, és a korát figyelembe véve 7-10 millió eurót biztos elkérne érte a klubja. Brazíliában magasabbak a költségek, mint korábban.”


forrás: Juventusfc.hu