Recent comments

Friss Hírek

Juventus: A Bilbao mégis odaadja Llorentét?


Sajtóhírek szerint akár 3,5 millió euróért a Juventushoz kerülhet Fernando Llorente még a januári átigazolási szezonban.


A metro.co.uk meg nem nevezett olasz forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az Athletic Bilbao vezetői úgy döntöttek, hogy inkább kevés pénzért eladják a világ- és Európa-bajnok csatárt, mint hogy nyáron teljesen ingyen kelljen tőle megválni. 

A vásárló a Juventus, amelynek a szezon végén is a legkomolyabb esélye lett volna Llorente szerződtetésére, mivel a játékos maga is az olasz klubhoz szeretne kerülni.

Ez keresztülhúzza a hírek szerint érte ácsingózó Arsenal, Chelsea és Manchester City számításait is, bár nehéz elképzelni, hogy egyik klub sem tudna a 3 millió fontra, 3,5 millió euróra becsült ár fölé ígérni. A döntésben tényleg szerepet játszhat Llorente szava, bár 2012 nyarán semmibe vették a vágyait, amikor a Juve még 20-25 millió eurót kínált érte.

Két héttel ezelőtt a Bilbao közleményben ismerte el, hogy a torinói klub tárgyalhat a csatárral, igaz, abban nem utaltak arra, hogy a játékos már januárban átigazolhat. Inkább úgy értelmezhettük, hogy a szerződése lejárta miatt a szezon végén távozik, így kénytelenek engedélyezni a tárgyalásokat.

A nyíltan elvágyódó Llorente egyébként mellőzötté vált jelenlegi klubjánál, mindössze egy bajnokin volt kezdő az idény eddigi részében.



forrás: hatharom.hu