Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Barzagli nehéz mérkőzésre számít




Andrea Barzagli örül, hogy a csapat győzelemmel tudott válaszolni a hétvégi kudarcra és reméli, hogy a bajnokságban is sikerül a hétvégén megszerezni a három pontot.

„Jó teljesítményre volt szükségünk a Milan ellen, és sikerült is ezzel előrukkolnunk. Az edző szerette volna, hogy a vasárnapi kudarcra győzelemmel válaszoljunk, ez sikerült is.  Nagyszerű fél szezont futottunk eddig, és még ha máshogy is szerettük volna kezdeni az évet, sikerült azonnal visszatérni a helyes ösvényre.”

„Bár vezetjük a tabellát, még hátra van a szezon teljes második fele, ismét a szokásos ütemben kell játszanunk. Ugyanez igaz az Olasz Kupára és a BL-re is: nagy koncentrációval kell pályára lépnünk minden egyes alkalommal, de végül is ez a mi mentalitásunk.”

A Parma ellen Barzagli minden bizonnyal az egyik volt Juventus játékossal, Amaurival fog a legtöbbet találkozni.

„Fontos játékosuk, az biztos, de nem csak rá kell figyelnünk, sok jó játékosuk van, gondolok itt például Belfodilra. Hazai pályán ráadásul nagyszerűen teljesítenek, így minden lesz ez a mérkőzés, csak egyszerű nem.”

Barzagli Conte csapatának egyik alapembere, a védelem oszlopává nőtte ki magát az elmúlt évben.

„A tavalyi szezonban a mi védelmünk volt a legjobb a bajnokságban, most is hasonló teljesítményt nyújtunk. Európában talán vannak olyan védők, akik egyénenként jobbak, mint mi, de szerintem a védelem szervezettségét nézve nem sok csapat ér fel hozzánk.”


Juventusfc.hu