Recent comments

Friss Hírek

Inter: Lampard iránt érdeklődnek



Az elmúlt hetekben egyre terjedt a hír, hogy a tavalyi BL-győztes Chelsea csapatkapitánya, Frank Lampard nem marad a londoni klubnál, mivel ott már nem tartanak igényt a szolgálataira.

A 34 éves irányító szerződése idén nyáron jár le, így valószínűleg már a télen távozik, hogy klubja pénzt tudjon csinálni belőle. Az elmúlt napokban a Lazio révén a figyelmünk központjába került Lamps, most viszont újabb kérő kerülhet a képbe.


A Sky Sport újságírója, Gianluca Di Marzio szerint Lampard megszerzése az Internél is felmerült lehetséges opcióként.

A veterán középpályás már 2008-ban is szóba került a Nerazzurrinál, akkor érkezett ugyanis a klubhoz a Chelsea-től José Mourinho, aki szerette volna magával csábítani egyik legjobbját.

Lampard távozása gyakorlatilag borítékolható, ő maga is így nyilatkozott: "A célom most az, hogy találjak egy győztes csapatot 2013-ra. A Chelsea-vel elértem mindent."

Nagy kérdés persze, hogy a valószínűsíthetően szintén távozó Wesley Sneijder helyére biztosan a nála jócskán idősebb angol játékos lenne-e a legjobb megoldás, ugyanakkor Lampard többek között múlt hét végén is bebizonyította: még mindig zseniális labdarúgó. Vajon Di Marzio úr még a tegnapi pezsgő hatása alatt áll, vagy az üzletből tényleg lehet valami?


azzurri.co.hu