Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Rossi érkezik?


Bombaként robbant a hír a tegnapi este során, miszerint a korábban a Manchester Unitedet is erősítő, jelenleg a Villarreal kötelékeibe tartozó Giuseppe Rossi visszatér Olaszországba, s a Serie A egyik élcsapatában folytatja pályafutását.


 A sérülése előtt a Barca által is alaposan körbeudvarolt támadó Észak-Olaszország felé veszi az irányt, egészen pontosan Firenzébe tart, Vincenzo Montella kifejezett kérésére.

A térdszalagjával hónapok óta bajlódó csatár előreláthatóan március közepe felé állhat újra teljes intenzitással edzésbe, április közepén tehát akár már egyszerre ejtheti extázisba a Violák szurkolóit a Jovetic - Giuseppe Rossi duó.

Az azonban, hogy a párosnak mennyi ideje lesz az összeszokásra komoly kérdés, többen ugyanis tudni vélik, hogy a klasszis megszerzése egyben Jovetic távozásának előkészítéseként is definiálható.

A transzfer pénzügyi részleteiről egyelőre nem érkeztek hivatalos információk, azonban a Gazzetta dello Sport értesülései szerint 11 millió €-ért válthat klubot Giuseppe Rossi, valamint további bónuszként 5 millió € ütheti a Villarreal markát, míg maga a támadó öt éves szerződést írhat alá, évi nettó 1,5 millió €-s fizetés, plusz bónuszokért.


azzurri.co.hu