Recent comments

Friss Hírek

Chiellini: A Juve még mindig erős!


Giorgio Chiellini ragaszkodik ahhoz, hogy a Juventus gyengébb bajnoki eredményeihez nincs köze az ő távollétének.

Az Öreg Hölgy csak egy ponttal kezdte a 2013-as évet, ugyanis 2-1-s vereséget szenvedtek hazai pályán a 10 emberrel játszó Sampdoria ellen, majd 1-1-s döntetlent értek el Parmában. A bekapott gólok mindkét mérkőzésen arról az oldalról születtek, ahol általában a válogatott hátvéd szerepel.

Chiellini a következőket mondta a mai nap tett nyilatkozatában: „Egy játékos kiesése nem boríthatja fel egy csapat egyensúlyát. Rettentően bízom a csapattársaimban, és arra számítok, hogy szombaton az Udinese ellen visszatérünk. Nem volt szerencsénk mostanában, és elveszítettünk néhány fontos pontot, csakúgy, mint ahogy tavaly is ebben az időszakban.”

A védő decemberben szenvedett combsérülést, ezzel kapcsolatban is megszólalt: „A rehabilitációm jól halad, az ütemterveknek megfelelően. Remélem a lehető leghamarabb visszatérhetek, de még mindig egy hónapos kihagyás vár rám.”

A Bianconeri a Scudetto, és a Bajnokok Ligája mellett, az Olasz Kupát is meg szeretné nyerni.

„Fontos cél számunkra, mint ahogy a többi is. A vitrinbe szeretnénk tudni a 10. Olasz Kupánkat, mert még mindig nem sikerült megemésztenünk a Napoli elleni tavalyi vereséget.”

A Juventus a Lazióval fog szembenézni az elődöntőben.


forrás: Juventusfc.hu