Recent comments

Friss Hírek

Milan: Kaká érkezhet, de még távol a megegyezés


A jelentések szerint Luka Modric érkezésével a Real Madrid akár 8 millió euróért is eladná Ricardo Kakát az olasz AC Milannak.


Silvio Berlusconi, Adriano Galliani és Massimiliano Allegri vasárnap éjjel, a Trofeo Berlusconi tornát követően ül asztalhoz, hogy megtárgyalják az átigazolási időszak utolsó hetének eseményeit.

Adriano Galliani már korábban elismerte, a Milan bejelentkezett Ricardo Kakáért. 

A nagy nehézségek ellenére megszülethet a megegyezés, miután a Real Madrid szerződtette Luka Modricot, így Kaká létszámfelettivé vált. 

A brazil támadó-középpályás még 2009-ben 68 millió euróért igazolt a spanyol fővárosi csapathoz, ám sérülései miatt nem tudott állandó kezdő lenni.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Real Madrid mindössze 8 millió euróért is hajlandó lenne elengedni Kakát, annak ellenére hogy napokkal ezelőtt 25 millió eurós kivásárlási árat határoztak meg.

 A legfrissebb hírek szerint a Milan kölcsönvenné a brazilt opciós joggal, azonban a Real Madrid csak az eladásba menne bele. 

Állítólag a két klub közti utolsó megbeszélések itt szakadtak félbe,  de a felek folytatják az egyeztetéseket.
 
A másik probléma Kaká fizetése lehet. 

Az olaszországi adórendszer teljesen más mint Spanyolországban, így Kakának legfeljebb 5-6 millió eurós fizetést garantálnának Olaszországban.

Eközben a Los Angeles Galaxy 12-15 millió eurós évi bért biztosítana Kakának. 

A játékos már korábban elmondta, szeretne Európában maradni, és pályára lépni a 2014-es világbajnokságon.


acmilan.hu