Recent comments

Friss Hírek

Sandulli: Conte szerencsés, hogy csak ennyit kapott



A Juventus tiltakozott Antonio Conte 10 hónapos eltiltása ellen, mely a klub szerint egy boszorkányüldözés, de az egyik bíró elmondta, Conte szerencsés volt, hogy nem kapott három évet.

Az edzőt tisztázták az egyik jelentési kötelezettség elmulasztása vádpont alól, azonban a 10 hónapos eltiltását helyben hagyták, ami után a Juventus elnöke, Andrea Agnelli egy dühös válaszlevelet írt.

"A Novara-Siena mérkőzés miatti vádat visszavontuk, de a másik számunkra nagyon komolynak tűnt, és talán máshogy kellett volna kezelnünk" - mondta Piero Sandulli, a Szövetségi Bíróság tagja a Radio Capitalnak.

"Emiatt hagyták helyben az eltiltást. A Novara-Siena meccs esetében illogikusnak tűnt, hogy egy olyan veterán és tapasztalt edző azt mondta volna az öltözőben, hogy döntetlenre adjuk ezt a meccset. 

Ugyanakkor ami az Albinoleffe meccset illeti, sokkal jobban illett a helyzethet a sportcsalásra való felszólítás."

"Az mondhatom, hogy még így is szerencsés volt, különösen azért, mert az egyik vádpontot ejtettük az esetében. Sportcsalás esetében ugyanis három évre is el lehetett volna tiltani."

Az egyetlen bizonyíték Conte ellen a korábbi sienai játékosa, Filippo Carobbio vallomása volt, akinek az állítása szerint az edző arról tájékoztatta a csapatát, hogy a fentebb említett két mérkőzés eredménye már korábban le lett beszélve. 

Ugyanakkor a többi Siena-játékos, akik az említett csapatmegbeszéléseken jelen voltak, mind tagadták Carobbio verzióját, azonban a szerveknek ez is hitelesnek hangzott, hogy megtartsák Conte eltiltását...


Juventusfc.hu