Recent comments

Friss Hírek

Inter: Stramaccioni köszönetet mondott Pereiráért


Az Alvaro Pereira kegyeiért folytatott Napoli - Inter versenyfutást végül az utóbbi nyerte, Andrea Stramaccioni nagy örömére, aki rettentőmód boldogan nyilatkozott az uruguayi labdarúgó szerződtetését követően. 

A Nerazzurri fiatal szakvezetője köszönetet mondott a klub vezetőségének, akik teljesítették az egyik legfőbb kívánságát és Milánóba hozták a 26 éves szélső védőt.
 
„Egy óriási köszönetet szeretnék mondani Marco Brancának és Piero Ausiliónak. Az elmúlt 48 órában Portugáliában voltak a szakembereink és végül Alvaro Pereirával tértek haza. 

Köszönet illeti őket, beleértve Massimo Morattit, hiszen teljesítették a kívánságaimat. Egy új Inter van születőben, melynek részese az elnök, az edző és a vezetőség. 

Csak olyan játékosokat hozunk, akik a segítségünkre lehetnek ebben a projektben.” – nyilatkozta Stramaccioni.

Az FC Portótól szerződtetett Alvaro Pereira 10 millió €-ért érkezett az Interhez, ám a portugál klub további pluszokra is számíthat, ugyanis plusz 1-1 millió € jár a Portónak, ha Pereira legalább 25 mérkőzésen pályára a következő idényben, illetve ha az Inter kiharcolja a Bajnokok Ligájában való indulás jogát. 

Még több bónusz vándorolhat az uruguayi védő volt csapatához, amennyiben az előttünk álló idényben bajnok lenne az Inter, ekkor ugyanis további 1,5 millió € járna a Portónak. 

Így összességében 13,5 millió € lehet Pereira végleges vételára.

Mindeközben az Inter kerete ezen a héten - Pereira mellett - Antonio Cassanóval és Walter Garganóval bővült, míg Giampaolo Pazzini a városi Milanhoz távozott.


azzurri.co.hu