Recent comments

Friss Hírek

Milan: Bojan érkezhet Kaká helyett


Bár a Milan alelnöke Spanyolországba utazik, hogy folytassák a tárgyalásokat a Real Madriddal Kaká megszerzéséről, olasz lapértesülések szerint a Roma játékosát Bojan Krkicet szemelték ki arra az esetre, ha nem érkezik a brazil. 

A Rossoneri alelnöke Adriano Galliani a hét elején megerősítette, hogy hamarosan kiutazik Spanyolországba, hogy folytassák a korábban megszakított tárgyalásokat, az aranylabdás játékos lehetséges klubváltásáról.

A Rossoneri egyenlőre csak kölcsönbe szeretné megszerezni Kakát, akitől a Madrid végleg megválna.

Azonban a Sky Sport Italia szerint a Milan a Serie A-ból igazolhat játékost, ha nem tudnak megegyezni a spanyol klubbal.

Bojan Krkic megszerzése azonban körülményes lehet, miután a spanyol válogatott játékos meglehetősen összetett szerződésének köszönhetően jelenleg részben még a Barcelona játékosa.

Bojan 2011 nyarán 12 millió euróért érkezett az olasz fővárosba, azonban a Barcelonának 2013 nyaráig lehetősége lesz visszavásárolni.

Ha a Giallorossi meg akarja tartani, ki kell fizetniük érte további 28 millió eurót a katalánoknak.

A Genoa elnöke Enrico Preziosi nemrég megerősítette, hogy a Gioallorossi felajánlotta nekik Bojant, miután nem tartanak rá igényt.

A Milan a fiatal spanyollal pótolhatná az olasz bajnokságban és a Bajnokok Ligájában, az újabb sérülést szenvedő Alexandre Patot.


olaszfoci.hu