Recent comments

Friss Hírek

EL: A Lazio magabiztosan jutott be a csoportkörbe


A szlovéniai mérkőzés után hazai pályán is magabiztosan nyert (3-1) a Lazio a Mura elleni, így 5-1-es összesítéssel bejutottak az Európa Liga csoportkörébe. 

Vladimir Petkovicék megengedhették maguknak, hogy pihentessenek néhány játékost, miután 2-0-s előnnyel várhatták a Római meccset. 

Így az olyan fiatalok is lehetőséget kaptak a bizonyításra, mint Ogyeni Eddy Onazi és Luis Pedro Cavanda. Elől a Mauro Zarate - Libor Kozak páros kezdett.

Az első meccs eredménye ellenére a Mura meglehetősen defenzíven játszott, gyakran kilenc emberrel védekeztek. Azonban ennek csak a 30. percig volt eredménye. 

A vendég kapu előtti kavarodás során Kozak elé pattan a labda, a cseh játékos élt a lehetőséggel és megszerezte a Lazio vezető gólját.

10 percet kellett várni a második Lazio találatra, egy újabb védelmi zavart kihasználva, Alvaro Gonzalez passzát Zarate váltotta gólra.

A második félidő elején Kozak szerezte meg a Biancocelesti harmadik gólját, Erik Janza hibáját kihasználva könnyedén ellőtte a labdát Drakovic mellett.

A Mura a 88. percben ugyan szerzett egy szépítő gólt, azonban a Lazio örülhetett végül a továbbjutásnak.


Lazio 3-1 Mura (össz: 5-1)
Gólok: Kozak 30, 55 (L), Zarate 42 (L), Travner 88 (M)




olaszfoci.hu