Recent comments

Friss Hírek

EL: 2-0-ra nyert a Lazio Szlovéniában


A Lazio Hernanes és Klose góljaival 2-0-ra legyőzte az FK Mura-t idegenben a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének rájátszásában. 


Az új edző Vladimir Petkovic nem mondhatta magát eddig túl sikeresnek a fővárosiak kispadján miután a Galatasaraytól és a Getafétől is vereséget szenvedtek felkészülési meccsen.

A bosnyák taktikus ezúttal 4-3-3-as felállásban küldte pályára játékosait Antonio Candrevával, Stefano Maurival és Miroslav Kloséval elől és a fiatal Ogenyi Onazival a középpályán.

A szlovén csapat már a 3. selejtezőkörből is érdekes körülmények közt jutott tovább, ugyanis hiába nyerte meg a két meccset összesen 5-0-ra (3-0, 2-0) az Arszenal Kijiv, az első mérkőzést az UEFA 3–0-s eredménnyel a Mura 05 javára írta Éric Matoukou jogosulatlan szereplése miatt.

A csapatok közti különbség hamar szemmel láthatóvá vált. 

A Lazio letámadta a házigazdákat, aminek meg is lett az eredménye: Hernanes egy 30 méterről eleresztett lövéssel szerezte meg a vezetést az Aquilének.

Az olaszok negyed órával később megduplázták az előnyüket Miroslav Klose révén, aki Abdoulay Konko beívelését fejelte Drakovic kapujába.

A második játékrészre becserélt Mauro Zarate és Sergio Floccari is többször veszélyeztette a Mura kapuját, azonban több találat már nem született a meccsen, így a Lazio két idegenben lőtt góllal várhatja az augusztus 30.-i római visszavágót.

FK Mura - Lazio 0-2
Gólok: Hernanes (31) Klose (59)


olaszfoci.hu