Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Cavani hamarosan aláírhatja új szerződését


Nagyon úgy fest, hogy a Napoli egy újabb igazolási szezont tud le úgy, hogy a végén még mindig az Azzurrit erősíti a világ egyik legjobb támadója, Edinson Cavani


A 25 éves uruguayi gólvágót idén nyáron is több klub szívesen a soraiban tudta volna, a támadó legfőbb kérői a Chelsea és a Juventus voltak, ám úgy tűnik, Cavani a jövőben is a nápolyiak sikeréért küzd majd.

Ráadásul a déli klub, tanulva Ezequiel Lavezzi példájából, közel áll ahhoz, hogy egy új kontraktust kössön a Matadorral, melyben Cavani kivásárlási ára a hírek szerint 55 millió €-ban lesz rögzítve.

Úgy fest, hogy az egykori Palermo játékos megkapja az általa kért fizetésemelést is, így 2,9 millió €-ról 4,5 millió €-ra nőhet az éves nettó keresete az uruguayinak, mely további fél millió €-val bővülhet a különböző bónuszok gyanánt.

Az új szerződés szignózása még várat magára, de a napokban minderre sor kerülhet, melynek köszönhetően Cavani plusz egy évvel, 2017 nyaráig kötelezheti el magát a Napolihoz.

A dél-amerikai támadó 2010 nyarán, összesen 17 millió €-ért cserében tette át a székhelyét Palermóból Nápolyba, ahol azóta 97 mérkőzésen 68 alkalommal volt eredményes.

azzurri.co.hu