Recent comments

Friss Hírek

Milan: A Caen elfogadta az ajánlatukat Niangért


A La Gazzetta dello Sport és a Sky Sport Italia egybehangzó értesülései szerint a francia másodosztályban szereplő Caen elfogadta a Milan ajánlatát, tehát már csak a játékoson múlik a transzfer létrejötte.


A Milan szerdán szerződtette le Giampaolo Pazzinit, aki a mai napon már a csapattal  is edzett, de ennek ellenére a piros-feketék vezetősége egy újabb támadó, M’Baye Niang leigazolásán dolgozik. 

Az utóbbi időben Marco Borriello, Alessandro Matri és Zé Eduardo neve is felmerült, mint lehetséges érkező, ám a Milan illetékesei végül Niang leigazolása mellett döntöttek.

A piros-feketék a hét első felében hivatalosan is elküldték ajánlatukat a francia csapatnak, amely szerint a Milan előbb kölcsönvenné a fiatal tehetséget, majd megfelelő teljesítmény esetén opciós joga lenne a megvásárlására. 

A megállapodásban rögzített összegek jelenleg még nem ismertek, de a pletykák szerint a Milan 1 millió eurót fizet Niangért, majd további 4 millió euróért véglegesítheti a transzfert.

A 17 éves támadó bemutatkozására azonban januárig még várni kell, mert életkora miatt egyelőre nem léphet pályára a felnőttek között.


acmilan.hu