Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Elkann keményen odaszólt Zemannak



A torinói klub háttérében tevékenykedő John Elkann szavaival megsemmisítő csapást mért a Roma trénerére, Zdenek Zemanra, aki korábban a Bianconeri edzőjét, Antonio Contét kritizálta.

Conte jelenleg 10 hónapos eltiltását tölti, de a Juventusnak szombaton nélküle is sikerült megnyernie a Szuperkupát Pekingben: a Napoli elleni 4-2-s mérkőzésen az utánpótlásban tevékenykedő Massimo Carrera helyettesítette őt a kispadon.

Zeman – aki nagyon régóta finoman szólva sem kedveli a Juventust -, a múlt vasárnap azt nyilatkozta, hogy a FIGC nem tiltotta el elég hosszú időre a Bianconeri trénerét, és hogy Conte így nem képes irányítani a csapatát.

John Elkannt a Juventus mai, villar perosai felkészülési mérkőzés előtt faggatták a jelenlegi helyzetről: „Zeman? Az az érdekes, hogy Carrera egy meccs alatt többet nyert, mint Zeman egész pályafutása során.

Ez a legjobb válasz neki!”

Bár nagyon dicsérik azért az attraktív támadó fociért, amit a csapatai játszanak, Zeman sosem nyert semmilyen jelentős trófeát pályafutása során, mindössze két Serie B-s bajnoki címre futotta tőle a Pescarával, és a Foggiával.

Elkann Gianni Agnellinek, a Juventus legendás elnökének unokája.


Juventusfc.hu