Recent comments

Friss Hírek

Milan: Kemény feltételekkel tárgyalnak Kakáról a Reallal


Bár korábban épp ő maga tartotta valószínűtlennek, hogy Kaká visszatérne a Milanhoz a Real Madridtól, Ernesto Bronzetti játékosügynök hétfőn a spanyol fővárosba utazik, hogy Florentino Pérezzel, a Királyi Gárda elnökével tárgyaljon.

 

A Milan nagyon határozott feltételekkel szeretné megszerezni a brazil irányítót: egy évre ingyen kölcsönvennék, garanciát akarnak, hogy 2013-ban 15 millió euróért megvásárolhatják, de ezt az összeget is csak 5 év alatt fizetnék ki, ráadásul a játékosnak is le kellene mondania a jelenlegi fizetése feléről.

Adriano Galliani, az olasz klub ügyvezetője kedden utazik Madridba, ha Bronzetti hétfőn elér valamilyen eredményt a tárgyalásokon, az átigazolást pedig az augusztus 31-ei határidő lejárta előtti órákban, pénteken véglegesíthetik.

A 30 éves Kaká 2003-ban igazolt a Sao Paulótól a Milanhoz, ahol olasz bajnoki címet, Bajnokok Ligáját, Európai Szuperkupát és Világkupát is nyert, valamint az Aranylabdát is megkapta. 

2009-ben szerződött a Real Madridhoz, de ott egy sérülés után José Mourinho vezetőedző csak kiegészítő emberként számolt vele.


hatharom.hu