Recent comments

Friss Hírek

Stramaccioni: Felkészültünk a Vasluira

Andrea Stramaccioni tiszteletet és erőfeszítést ígér csapata részéről a ma esti Európa Liga play-off mérkőzésen. 

A korábban a Hajduk Split-et kiejtő milánói alakulat ma este a román Vaslui csapatával néz farkasszemet. 

A párharc egyértelmű esélyese az Inter, de Strama szerint a legkomolyabb hiba, amit elkövethetnek az az, hogy lebecsülik az ellenfelüket. 

Egy legenda történetének újabb oldala íródhat azonban meg ma este, ugyanis ha Javier Zanetti pályára lép, ez lesz a 800. meccse a Nerazzurri mezében.
 
"Azt hiszem, a Vaslui talán a legkeményebb ellenfél, akit a sorsoláson kaphattunk. Ne felejtsük el: ők a BL selejtezőjéből érkeztek, egy BL-re alkalmas keretet építettek fel a nyáron. Különösen a széleken veszélyesk, és a meccseiket látva azt kell mondanom, többet érdemeltek volna a Fenerbahce ellen. 

A tavalyi szezonban a Lazioval is összecsaptak a csoportban, két pontot szereztek, szóval maximális tisztelettel viseltetünk feléjük."

"A Hajduk ellen két teljesen eltérő mérkőzést játszottunk. Bár a kezdők szinte azonosak voltak a két találkozón, az eredmény mégis merőben megváltozott. 

Ez megmutatta nekünk, hogy ezen a szinten már nem szabad egy percig sem figyelmetlennek lenni. Végig koncentrálni akarunk, nem követhetünk el még egy ilyen hibát."

Stramaccionit természetesen Antonio Cassano, Walter Gargano és Douglas Maicon ügyéről is kérdezték, de ő nem akart túl sokat elárulni.

"Biztos vagyok benne, hogy hamarosan mind mi, mind ők bővebb tájékoztatással szolgálhatunk majd. Cassano ma még nem fog játszani, mi pedig csak a feladatunkra tudunk koncentrálni. 

Maicon egy nagyszerű játékos, aki jelenleg az Inter focistái, hát miért ne használnám ki ma a kvalitásait? Aztánmeglátjuk, mi fog történni mostantól augusztus 31-éig."

"Ez egy érdekes nyár az Inter számára mindannyian azon vagyunk, hogy valami újat hozzunk létre. 10 játékost vesztettünk el, 6 újat pedig megszereztünk. 

Most keményen dolgozunk és hagyjuk, hogy a pálya beszéljen helyettünk. De ehhez szükségünk lesz egy kis időre."

"A mai play-off meccs nehéz lesz, mivel hajnal 4-kor fogunk hazaérni, majd szombaton elutazunk Pescarába, ahol vasárnap már újra meccset játszunk."

A tréner végül a 800. meccséhez érő Javier Zanettiről is szót ejtett.

"Ez figyelemre méltó. Nem is emlékszem, hogy valaha láttam volna olyan játékost, aki 800 tétmeccsen lépett pályára. A kapitányt le kéne klónozni, mert véleményem szerint ő nem ember. Ő bionikus."


azzurri.co.hu