Recent comments

Friss Hírek

A Juve és a Fiorentina most Bendtnerért harcol


A Fiorentina és a Juventus kapcsolata sosem volt tökéletesen harmónikus, a két klub között régi hagyomány a viaskodás, elsősorban a szurkolók nem szívlelik a másik tábort és csapatot. 


A tegnapi nap történései csak olajat öntöttek a tűzre, hiszen Dimitar Berbatov elképesztő egynapos expressz-históriája során délelőtt még Firenzébe tartott, majd gyakorlatilag a repülőről egyezett meg a Juvéval, hogy aztán végül mindkét csapatot faképnél hagyva a Fulhamet válassza családi okokra hivatkozva. 


A két csapat így új csatár nélkülmaradt, így természetes, hogy rögtön új célppont után néztek. Az viszont, hogy megint ugyanazt a célpontot lőtték be maguknak, nem sejtet sok jót...


Nicklas Bendtner, az Arsenal 24 esztendős támadója az újabb közös jelölt. A dán csatár a tavalyi szezont kölcsönben töltötte a Sunderland gárdájánál, de 28 meccsen mindössze 8-szor volt eredményes. 


Az Arsenal Giroud és Podolski megszerzése után eladta Van Persie-t, de a jelek szerint szabadulna Bendtnertől is. 


A nagyra nőtt fiú (195 centi) néhány hete még a Milanhoz állt közel, a Rossoneri azonban Pazzini és Bojan megszerzése után letett a megszerzéséről. 

A lapok már tegnap arról írtak, hogy a Juve mindenben megegyezett az Ágyúsokkal, Bendtner jövetele Berbatov érkezésétől függ


Mivel Berbatov nem jön Torinóba, a londoniakkal ismét felgyorsulhatnak a dolgok. 


A Fiorentina azonban nem hagyja magát, a tegnapi megszégyenülés után visszavágnának a Zebráknak, a Violák is bejelentkeztek a csatárért, aki Arsenalos karrierje során 99 meccsen 22 gólig jutott, 2006 óta tartó válogatottsága során pedig 52 találkozón 20-szor volt eredményes - az Eb csoportjában a portugálok elleni duplájával 0-2-ről hozta vissza csapatát a meccsbe, de végül a luzitánok diadalmaskodtak 3-2 arányban.



azzurri.co.hu