Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Berbatov érkezik


Már csak órák kérdése és a Fiorentina egy vérbeli gólvágóval erősíthet, név szerint Dimitar Berbatovval, ugyanis a Manchester United 31 éves labdarúgója mindenben megegyezett a firenzei klubbal, így már csak az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatok és pár szignó van hátra és kész is az üzlet.
 
A Fiorentina 5 millió €-t fizet a manchesteri klubnak a bolgár támadóért, aki a hírek szerint 2 plusz 1 éves szerződést köt a Violákkal, ahol évi nettó 1,8 millió €-val plusz bónuszokkal gyarapodik majd a kasszája.

Berbatov délután fél kettőkor Firenzébe érkezett, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon, így hamarosan hivatalossá válhat a transzfer.

A rutinos bolgár támadó angliai pályafutása során kétszeres PL győztesnek, kétszeres FA kupa győztesnek és kétszeres Liga kupa győztesnek mondhatja magát, valamint kétszer, a 2006/2007-es és a 2010/2011-es idényben is beválasztották az angol bajnokság álomcsapatába.

Remek igazolási szezont zárhat ezzel az üzlettel a Fiorentina, Vincenzo Montella együttese komoly erősítésen van túl, így a bajnokságban bizony számolni kell az utóbbi két esztendőben pocsék teljesítményt nyújtó toszkán csapattal.


azzurri.co.hu