Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Iaquinta közel a Hamburghoz



Igen aktív az idei átigazolási piacon a Juventus, bár ez a megállapítás elsősorban az érkező oldalra igaz. 

A számtalan új embernek köszönhetően a zebrák szurkolói joggal bízhatnak egy újabb sikeres szezonban, bár a legtöbb Juventino továbbra is számon kéri a beígért sztárcsatárt a vezetőségen, elsősorban Giuseppe Marottán. 

Egy biztos: a 2006-os világbajnok csatár, Vincenzo Iaquinta már egészen biztosan nem számít világklasszis csatárnak - bár kevesen vannak, akik valaha is annak nevezték volna -, így egyértelmű: távoznia kell Torinóból.

Iaquinta Del Neri mester edzősködése alatt még viszonylag stabil ember volt a támadó alakzatban, de Conte érkezése óta egyetlen percet sem kapott a bizonyításra

Nem meglepő módon télen kölcsönbe igazolt, az állomás a Cesena gárdája lett, ahol bár első meccsén gólt szerzett, ezt követően csak újabb 6 találkozóra futotta tőle, gólra pedig már nem.

Az utóbbi években rendkívül sérülékennyé vált támadó a kölcsönszerződés lejártával visszatért a kiesett Cesenától, de azóta egyetlen edzőmeccsre sem lett benevezve, így egészen biztosan távozik. 

Eddig a Parma és a Fulham tűnt a legkomolyabb érdeklődőnek, most azonban úgy tűnik, a német Hamburg elhappolhatja a csatárt

A Hamburg az elmúlt hetekben megszerezte a csatársorba Artjoms Rudnevset, ugyanakkor elveszítették a Paolo Guerrero-Mladen Petric párost, így nagy szükségük lenne még egy támadóra. 

A Hamburger Abendblatt értesülései szerint Frank Arnesen, a hamburgiak sportigazgatója már meg is tette ajánlatát a Juve mellőzött egykori gólvágójáért.

Az egykori Udinese játékosért vélhetően nem, vagy csak nagyon kevés pénzt kérne a Juventus, mivel egyáltalán nem számítanak a 40-szeres olasz válogatottra.


azzurri.co.hu