Recent comments

Friss Hírek

Inter: Pereira most, Paulinho januárban


Tovább erősítgeti keretét az Inter, amely a csapnivaló tavalyi szezon után jelentős átalakuláson esett át. 

Az alaposan átalakuló keret legújabb tagja a Porto csapatától érkező uruguay-i hátvéd, Alvaro Pereira lehet,akinek érkezése a jelek szerint már ma hivatalos lehet. 

Eközben egy fiatal hal is akadhat Morattiék hálójába, a Corinthians 24 éves középpályásának, Paulinho-nak az ügyében is megállapodás született: januárban érkezik a brazil.

Felszállt a fehér füst: az Inter megegyezett a Portoval, így Fredy Guarín után még egy alapemberüket veszítik el az Inter javára a portugálok.

A milánóiak talán leggyengébb csapatrészüket, azaz a védelmüket erősítik meg ezzel a transzferrel, amely 12 millió € plusz bónuszok ellnében jön létre. 

Az uruguay-i a védelem bal oldalán vethető be, ez pedig a jelenlegi Nerazzurri keret talán legnagyobb hiányossága. 

Olaszországi jelentések szerint a Porto válasza még ma meg fog érkezni, és szinte biztosan pozitív lesz, a hivatalos bejelentésre 2 napon belül kerülhet sor, a bemutatkozásra pedig akár már szeptember 2-án a Serie A 2. fordulójában.

A másik, kevésbé ismert új érkező nem is lesz új érkező, hiszen csak januárban csatlakozik új csapatához. Paulinho a Corinthians játékosa, egyike a legújabban kikiáltott nagy brazil tehtségeknek. 

Marco Branca sportigazgató brazíliai tartózkodása a jelek szerint megegyezéshez vezetett, a fiatal középpályás 2013. januárjában érkezik meg Milánóba.

Eközben a tegnapi nap során Walter Gargano sikeresen esett át az orvosi vizsgálatokon. Jelenleg legnagyobb problémája leendő mezszámának kiválasztása lehet, hiszen a Nápolyban birtokolt 23-ast most Andrea Ranocchia viseli. 

Ezt követően órákon belül véglegesíthetik a vásárlást és bejelenthetik a sikeres igazolást.


azzurri.co.hu