Recent comments

Friss Hírek

Milan: Ajánlatot tettek De Jongért


Angol és olasz sajtóértesülések szerint a Milan a Manchester City játékosával Nigel De Jonggal erősítené meg a középpályáját. 


Miután nyáron eladták Thiago Silvát, Zlatan Ibrahimovicot és Antonio Cassanot, ráadásul Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Gennaro Gattuso, Mark van Bommel és Alessandro Nesta is távozott, alaposan meggyengült a Milan kerete. 

Igaz érkezett Giampaolo Pazzini az Intertől, M’Baye Niang a Caentől és Bojan Krkic a Romától [Barcelonától]. Ennek ellenére az első fordulóban vereséget szenvedtek az élvonalba idén visszajutó Sampdoriától.

Már csak néhány nap van hátra a nyári átigazolási időszakból, tehát igyekeznie kell a Rossonerinek, ha erősíteni akarnak. 

Olasz és angol sajtóértesülések szerint De Jong az elsőszámú kiszemeltjük és már tettek is egy ajánlatot a Citynek.

A milánóiak a hírek szerint szeretnék 2,5-3 millió euróért kölcsönbe megszerezni a korábbi Ajax játékost – akit nyáron olyan klubok is érdeklődtek, mint a Tottenham, Bayern München, Róma és az Inter.

A 27 éves holland 2009 januárjában csatlakozott a City-hez a német Hamburgtól, és hamar meghatározó tagjává vált a manchesteri csapatnak.

Azonban már nem része Mancini jövőbeli terveinek, így készek megválni tőle.

A holland játékos szerződése 2013-ban jár le a Cityvel, akik egyes hírek szerint egy 9 millió eurós ajánlat esetén készek lennének elengedni.


olaszfoci.hu