Recent comments

Friss Hírek

EL: Az Inter kétgólos előnnyel várhatja a visszavágót


A labdarúgó Európa-liga playoffkörének első mérkőzésén az Inter Cambiasso és Palacio találatával 2-0-ra nyert a Vaslui otthonában, így magabiztosan várhatják a visszavágót. 

Andrea Stramaccioni 4-3-2-1-es felállásban küldte pályára játékosait a védelem jobb szélén Maiconnal.
A Nerrazzurri hamar cserére kényszerült, a 21. percben Gabi Mudingayi állt be a sérült Yuto Nagatomo helyére. Azonban így is hamar vezetéshez jutottak a vendégek. Egy szögletet követően a kipattanó labdát Esteban Cambiasso lőtte a románok kapujába.
Nem sokkal a szünet előtt Luca Castellazzinak kellett védenie Ousmane N'Doye lövését.
A második játékrész kissé lassan Inult, de hamar felpörögtek az események. Fredy Guarin indult meg a tizenhatoson belül Sneijder passzából, azonban lövése a kapus Danut Coman kezében landolt.
A 70. percben Elias Charalambous egyenlíthetett volna, azonban három perccel később az Internek sikerült megdupláznia az előnyért. Sneijder indítását követően a nyáron a Genoától igazolt Palacio lőtte éles szögből a labdát a Vaslui kapujába.
Az argentin játékos remek formában játszott végig a szezon előtti felkészülés során, azonban ez volt az első gólja tétmérkőzésen az Inter mezben.
Helyzetem még voltak, gólok azonban nem a meccs hátralévő részében, így a Nerazzurri két idegenben lőtt góllal várhatja az augusztus 30.-i milánói visszavágót.


Vaslui - Inter 0-2
Gólok: Cambiasso (23)  Palacio (73)


 olaszfoci.hu