Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Berbatov a Bianconerit választotta


Egybehangzó olasz források szerint nincs több kérdés, Dimitar Berbatov a Juventusban folytatja pályafutását

Egészen kora délutánig úgy tűnt, a bolgár támadó a Fiorentina csapatához érkezik a nap során, ahol miután átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, szignózza új kontraktusát. 

Ám az utolsó órákban egy váratlan és nem kevésbé hihetetlen fordulatot követően végül borult a már nyilvánosságra hozott program, s a Manchesterből távozó labdarúgó, Beppe Marotta közbenjárása után, végül hátat fordítva a Violáknak, s a Juventus csapatát választotta. 
 
A fejlemények hallatán Firenzében több száz szurkoló özönlött a klub főhadiszállása elé, hogy élőben követhesse a fejleményeket, szinte garantálható, hogy a meghiúsult transzfer megerősítése után komoly botrány tör ki az észak-olasz város utcáin.

Mindeközben, az ősi rivális lekőrözése ellenére Torinóban is főhet azért a Juventínók feje, hónapok óta tartó beharangozást követően Berbatovot, vagyis Van Persie kiöregedett cseréjét  felmutatni, mint nyári sztárigazolást, több mint vérciki Cavani, Higuain, Benzema, Llorente vagy éppen Dzejko nevének bedobása után..

Még, ha statisztikái alapján nem is olyan rossz fogás a bolgár.


azzurri.co.hu