Recent comments

Friss Hírek

Del Piero Ausztráliában folytatja


Az ausztrál labdarúgó-bajnokság októberi idényrajtjára készülő Sydney FC honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Juventust elhagyó Alessandro Del Pieróval. 

 Ez egy nagy esemény a klub, a liga és az egész ausztrál futball életében. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy Alessandro mellettünk döntött” – idézi a honlap Scott Barlow elnököt.

Tony Pignata ügyvezető igazgató a hétvégén Olaszországba repül, hogy aláírják Del Pieróval a szerződést, amely a hírek szerint két évre és kétmillió euróról szólna. 

Del Piero testvére, aki egyben az ügynöke is, ugyanakkor úgy nyilatkozott, egyelőre nincs megállapodás. 

Mint arról korábban beszámoltunk, Del Piero iránt nagy volt a kereslet, legutóbb Vanczák Vilmos klubja, a svájci bajnokságot vezető Sion jelezte érdeklődését, de az olasz klasszis nem fogadta el az ajánlatukat, mint ahogy a Celtic sem tudta megszerezni. 

Del Piero, aki rekordot jelentő 513 mérkőzésen szerepelt az olasz élvonalban, a májusban elveszített kupadöntő után köszönt el a Juventustól, mellyel veretlenül nyerte meg a bajnokságot. 

Del Piero 2006-ban világbajnoki címet nyert a válogatottal, a Juventusszal pedig hat élvonalbeli bajnoki elsőséget és egy Bajnokok Ligája-sikert ünnepelhetett. 



NSO.hu