Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Jovetic marad


Ma kora este a Fiorentina – Udinese mérkőzéssel kezdetét veszi a Serie A 2012/2013-as idénye. 

A szezonnyitányra a tavalyi keretéhez képest egy alaposan feltuningolt Fio érkezett Vincenzo Montella irányításával, ráadásul a csapat sztárja, Stevan Jovetic továbbra is a Violákat erősíti és az igazolási időszakból hátralévő pár napban ez már nem is fog megváltozni, erősítette meg a firenzei klub.
 
A Della Valle család korábban sem szeretett volna túlságosan megválni az ifjú montenegrói támadójától, ám egy 30 millió €-s ajánlat esetén mindezt fontolóra vették volna. 

Ám hiába érdeklődött komolyabban Jovetic iránt a Juventus és a Chelsea is, ilyen nagyságú ajánlat nem érkezett a támadóért és most már nem is várnak tovább a Violák vezetői, eldőlt, hogy Jovetic a Fiorentinánál marad.

„Joveticset kivontuk a piacról.” – erősítette meg a firenzei klub sportigazgatója, Daniele Prade.

„Az elnök megnevezte az új csapat legfontosabb alappilléreit, így világossá vált, hogy Joveticset nem fogjuk értékesíteni. 

Egy szórakoztató, jó focit játszó együttest építünk, amely reményeink szerint elnyeri majd a firenzei szurkolók tetszését.

Azonnal nem válhatunk nagy klubbá, főleg, hogy milyen pocsék két év áll mögöttünk, de vissza szeretnénk térni a csúcsra. 

Az idei év az újjáépítés esztendeje.”

A Fiorentina az új idényre olyan játékosokkal erősítette meg a keretét, mint Emiliano Viviano, David Pizarro, Alberto Aquilani, Borja Valero, Mattia Cassani, vagy épp Juan Cuadrado.


azzurri.co.hu