Recent comments

Friss Hírek

Roma: Zeman elégedetlen


A Catania elleni meccset követően Zeman nem volt elégedett a Roma teljesítményével, továbbá a játékvezetők ténykedését is kritizálta.

"Összességében ez nem volt egy jó teljesítmény, különösen az első félidő, ahol ráadásul még lassúak is voltunk, nem támadtuk le az ellenfelet és nem voltunk agresszívak sem. A labdát sokat birtokoltuk, de azzal semmit nem értünk."- kezdte Zeman a meccs után.

"A második félidőben jól kezdtünk, de nehéz volt egészen a végéig, mert nem sikerült kiharcolni a győzelmet."

"Francesco Totti túlságosan a szélen játszott, onnan pedig nehéz bármit alkotni, ő pedig nem mozgott be akkor, amikor kértem. A támadásokon még sokat kell dolgoznunk."

"Az oldalra történő passzolgatással semmit nem érünk, ráadásul arra pont jó, hogy az ellenfél megfelelően visszazárjon. Ha nem gyorsítjuk fel a játékot és nem használjuk ki a szélsőket a középpályán, akkor semmire nem megyünk."

"A meccsen öt újoncot avattunk és látva a szépen megtelt stadiont, ez kihatással volt a játékosokra, de az elmúlt 6 hétben valami teljesen máson dolgoztunk, mint amit itt este láttunk. A második félidőben jobban mentek a dolgok és voltak lehetőségeink, de kaptun két olyan gólt, amiket leshelyzet előzött meg."

Elvileg a Roma házirendje tiltja, hogy az edző a játékvezetővel és annak munkájával foglalkozzon, de Zeman nem tud elmenni dolgok mellett.


"Ez egy szokás, a játékosaimat is kritizálom, amikor rosszul teszik a dolgukat és ugyanezt teszem a játékvezetőkkel is. Szerintem ez normális. Nem hiszem, hogy nem szabadna beszélni arról, amit a játékvezetők csinálnak a pályán." 




asroma.hu