Recent comments

Friss Hírek

Milan: Újrakezdődtek a tárgyalások Kaká ügyében


Sajtóértesülések szerint a Real Madrid középpályása Ricky Kaka talán mégis visszatérhet a Milanba, ugyanis a napokban újrakezdték a tárgyalásokat az ügyében. 

Egy hónapja kapott szárnyra a pletyka, hogy a Rossoneri vissza akarja szerezni egykori középpályását – akit 2009-ben 65 millió euróért adtak el a Madridnak- amit később a milánóiak alelnöke Adriano Galliani is megerősített. 

Végül azonban nem sikerült megállapodnia feleknek és úgy tűnt nem kerül sor a transzferre.

Azonban miután a középpályás kimaradt a Real keretéből a spanyol szuperkupa első mérkőzésén, és a Gazzetta dello Sport szerint Ernesto Bronzetti már elutazott Barcelonába, hogy találkozzon a blancók elnökével Florentino Perez, arra lehet következtetni, hogy talán mégis lehet valami az üzletből.

Kaká, aki 2003 és 2009 között 193 mérkőzésen lépett pályára a Diavoloban, nem számít alapembernek a Bernabeuban, annak ellenére, hogy legutóbb New Yorkban a Milan elleni 5-1-re megnyert felkészülési mérkőzésen három gólpasszt is adott.

Az azonban továbbra is kérdéses, hogy hajlandó lesz e engedni valamelyik fél, a Milan ugyanis csak kölcsönbe szeretné megszerezni az aranylabdás brazilt, míg a Madrid végleg megválna tőle.


olaszfoci.hu