Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: A Catania meccs egy pillanatképe volt az egész szezonnak


A Roma mestere elismerte a Catania szombat esti teljesítményét és a sajtótájékoztatón nem volt hajlandó a jövőjéről beszélni.

Az edzőt az utóbbi időszakban egyre több kritika érte és legutóbb éppen amiatt került a média kereszttüzébe, mert már az Európa Ligát érő helyezés megszerzésére is egyre kevesebb esélye maradt a csapatnak.

"Ezeket a szavakat nem szükséges kommentálnom. A jövőmről nem most időszerű beszélni. Nagyon jól érzem magam Olaszországban személyesen és a futballt illetően is. Nagyon örülök a kapott lehetőségnek. Nehéz év volt, de készen állok változtatni a dolgokon és boldogságot okozni a szurkolóknak és a játékosoknak."- nyilatkozta Enrique.

"A mostani meccs egy pillanatképe volt az egész szezonnak. Minden elismerésem Montelláé és a csapatáé, amelyik nagyon bátran és jól játszott. Mindkét csapatnak számos gólszerzési lehetősége volt és megpróbáltuk a saját játékunkat játszani. Az állított labdáknál voltak gondjaink, de az ellentámadásokból voltak szép lehetőségeink. A Catania jól védekezet és ők is igen veszélyesen kontráztak, szerintem ők játszották az egyik legjobb focit a Stadio Olimpicoban vendégként."

A 2:2-es döntetlen azt jelenti, hogy a Roma nagy valószínűséggel jövőre nem indul semmilyen európai kupában.

"Meglátjuk a többiek mit játszanak és bízunk benne, hogy a vasárnapi eredmények után is marad némi esélyünk." 



asroma.hu