Recent comments

Friss Hírek

Roma: Pizarro marad




David Pizzaro a következő szezontól ismét az AS Roma csapatát fogja erősíteni, miután angliai kölcsönjátéka az idény végén lejárt. A chilei középpályás nem ápolt túl jó kapcsolatot a Farkasoktól idő közben távozó spanyol trénerrel, Luis Enriquével, így a rutinos labdarúgó, engedve korábbi mestere, Roberto Mancini csábításának, télen elhagyta az olasz fővárost. Mint utóbb kiderült, Pizzaro nem váltott rosszul, ugyanis a Manchester Cityvel angol bajnoki címet nyert, ám a dél-amerikai játékos tartva magát az ígéretéhez, végül visszatér Rómába.
„Boldog vagyok, hogy visszatérhetek a Giallorossihoz befejezni a karrierem. Még egy évem hátra van a szerződésemből, a City-s kölcsönjátékom csupán 6 hónapról szólt.”
„A feleségem és én azt akarjuk, hogy a harmadik gyermekünk Rómában szülessen meg, így nem fogunk újfent költözni.”
A 32 éves középpályást az utóbbi időben összefüggésbe hozták a chilei Santiago Wanderers együttesével és egykori klubjával, az Udinesével is.
„Az életemből hat csodálatos évet töltöttem Udinében, de most már van egy másik chileijük Mauricio Isla személyében, aki megérdemel egy nagyszerű karriert. Tisztázni szeretném a dolgokat, a Románál maradok, vagy legalábbis ez a célom. A jövőben pedig visszatérek Chilébe, fontos szerepet vállalva a labdarúgásban, bár edző biztosan nem leszek.” – nyilatkozta a Gazzetta dello Sport-nak Pizzaro, tiszta vizet öntve a pohárba.

azzurri.blog.hu