Recent comments

Friss Hírek

Pizarro: A Romából szeretnék visszavonulni



A Roma középpályása David Pizarro elismerte, hogy a fővárosi klubban szeretné befejezni pályafutását, annak ellenére, hogy januárban kölcsönadták a Manchester Citynek. 

A chilei játékos idén mindössze öt mérkőzésen lépett pályára a Cityben, ráadásul feszült a hangulatban vált elRoberto Mancinitől.


"Visszatértem a Romába a Manchestertől, és nem kívánok oda visszatérni.” - mondta a korábbi Inter játékos az Il Romanistának 


"A Giallorossiban otthon érzem magam. Most néhány hétre elmegyek nyaralni, utána visszatérek, hogy itt fejezhessem be a pályafutásomat.”

„Még egy év hátra van a szerződésemből, és nem akarok távozni. Nagyon motivált vagyok és segíteni szeretnék a klubnak visszajutni az európai porondra.”

Pizarro ezután a januári távozásáról beszélt.


"Nem akartam elmenni. Különösen nem akartam elhagyni Olaszországot. Az utolsó pillanatig harcoltam, hogy maradhassak. Aztán hirtelen jött egy hívás Mancinitől.”

Majd a Roma éléről nyáron távozó Luis Enriquével való kapcsolatáról kérdezték: „Milyen volt a kapcsolatunk? Semmilyen.”

Pizarro ezután visszatért a Cityre, az angol bajnoki címre, valamint Mancinihez fűződő viszonyára.

"Amikor le voltunk maradva a Manchester United mögött, senki sem hitt abban, hogy felállhatunk. Mancini sokszor kért tőlem tanácsot, hogy mit csináltunk [Roma] 2010-ben az Inter ellen. Mivel nekem volt tapasztalatom hasonló helyzetben, azt akarta, hogy nyújtsak neki segítő kezet, mintha valami specialista lettem volna ilyen helyzetekre.”

"Nem volt túl jó a kapcsolatunk. Voltak problémák.”

Pizarro 142 bajnokin lépett pályára, amióta 2006-ban megérkezett a Romához. 

olaszfoci.hu